Energirik yoga helg

Omslagsbild

Min väninna Lena Ahlström skull hit och frågade om jag hade lust att hänga med -såklart, vem säger nej till en härlig yogahelg?Jag hade hört så mycket gott om Malin Sävstam som bla leder yoga i Kungsholmens Kyrka och är yogalärare på Yogayama på Jungrugatan i Stockholm.

På väg till FrötunaSå en fredag i Februari vände vi kosan mot Frötuna Gård och Retreat, där vår yoga week-end skulle vara. Vinterlandskapet blev vackrare och vackrare ju närmare Frötuna vi kom, i Stockholm fanns ingen snö utan bara slask så detta var överraskande vackert!

Frötuna

Vegetarisk kost och gröna drinkar

Väl framme installerade vi oss i vårt trivsamma rum, bytte om till yogakläder och gick till samling med Grön drink. Malin hade kallat vår helg “en helg i långkalsonger” och det är precis vad det blev. Gick i bekväma yoga kläder hela helgen!

Yoga salen

Vår vackra yoga sal med naturen in på knuten

Pranayama, yoga och samtal

Från fredag eftermiddag till lunch söndag hade vi andningsövningar och olika typer av yoga. Malin lyckades få oss alla på olika nivåer att få ut det mesta av tiden. På sitt pedagogiska, humoristiska och kunniga sätt guidade Malin oss i backbends, yinyoga, huvudstående och andning. Här fanns också samtal om det svåraste att förlåta, att läka och att leva livet med öppen hand. Tänkvärda ord.

föreläsning Föreläsning 2

Happy to be happy

Vacker vinterpromenad

På Lördagen tittade solen fram och efter vårt yogapass gick vi ut i den vackra naturen som omger Frötuna Gård. Kylan bet i kinderna och nysnön var så där vacker som bara nysnö kan vara!

Vinterpromenad

Ordentligt påpälsad var en nödvändighet för att inte frysa

 

Underbart är kort

Helgen gick alldeles för fort. Trots allt vi hann med! Vi sa hej då men på återseende både till Malin och Frötuna Gård

Frötuna1

 

malin.savstam@ettriktliv.se

www.yogayama.se

www.frotuna.nu

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visit Us On FacebookCheck Our Feed