Favoriter i repris

cold cuts

Jag älskar Bangkok och alla stadens möjligheter! Jag älskar också mat och just denna helg hade jag två mat intresserade kamrater i stan.

Malin  & Hans

Kära Malin & Hasse

Jag ville såklart visa dem några av mina favoriter och det började med lunch. Eftersom den skulle vara tämligen lätt  lunch var valet inte svårt ISAO på soi 31. Idag faktiskt inte så lång väntetid –  man kan inte boka där utan får snällt sätta sig ner på bänkarna utanför och vänta. En sak som alltid är säker är att de har fullt!

Kockarna på ISAO

Duktiga kockar lagar fantastisk sushi men twist

räksandwish Softshell crab 1 Vegetarisk caterpillar

Räksandwish, soft shell crab som var friterad och Vegetariskt cartepillar – ack så gott allting var!

 

Köpcentrum i fokus

ISAO levererade som vanligt och mina gäster var hur nöjda som helst. Eftermiddagen ägnades åt shopping och att titta på shopping komplex. Hasse som är nestor inom svensk reklam arbetar bl. a men utveckling av av köpcentrum. Han var rätt imponerad efter att ha sett Emporium, Central och Central Embassy.

Entree Emporium

Nya ingången till Emporium

Cloe

Här finns alla lyxmärken
 
utsmuckning
Fina dekorationer överallt
 

Om det blev något shoppat? jo lite snygga yoga kläder och en långärmad träningsunderställströja det är ju inte så varmt i Sverige ännu.

Middag dag 1

Det var inte heller svårt att välja ut de två middagsställena jag ville visa denna gång. Den här kvällen blev det min favorit Indigo på soi Convent. Bra du det var fredag och allt, då är trafiken i Bangkok extra besvärlig och det kan ta forever att ta sig fram. Till Indigo är det bara en ynka station på sky train för mig och sen en kort promenad.

 

härlig uteservering

Denna franska restaurang levererar alltid och menyn är lång och innehållsrik. På det sättet finns det alltid något för alla. Här den härliga ute delen.

 

Valentin

Jag skulle bjudit på drink hemma hos mig denna kväll men så ofta med Bangkoks trafik blev detta inget av. Blev istället hämtad och sen blev det raka vägen på Rossanos. Fullbokat som vanligt med hög stämning. Här är blandningen bra mellan Thailändare och Faranger. Naturligtvis hade de också Valentine tema.

Baren Röda rosor

Rosor tillhör Vallentine

Italiensk mat när den är som bäst

Vi blev inte besvikna denna kväll heller –  jag åt en utsökt Vitello Tonnato, Hasse tog Cold cuts och Malin som jag.

Vitello .JPGtonnato cold cuts carbonara

Sen blev det Carbonara, kalv och  och ravioli till detta en flaska Tignanello –  wow vilken kombination.

 

Det går fort när man har roligt och så också denna gång. Så trevligt att ha er i Thailand och få visa er olika favoriter!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visit Us On FacebookCheck Our Feed